ФИЛМОВИ ЖАНРОВЕ
ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПАНЕЛ


Забравена парола?
Статистика:
+0  
Всички Филми: 585
+0  
Всички Коментари: 1
 +0  
Всички Потребители: 99718
Цветова легенда:
Администраотри: 1
Модератори: 1
VIP Група: 3
Потребители: 99712
Реклама
СПОДЕЛИ САЙТА НИ, АКО ГО ХАРЕСВАШ!
FILMPLUS.EU В [ FACEBOOK ]
ТОП 15 НАЙ – ВИСОКО ОЦЕНЕНИ ФИЛМИFast And Furious 6 / Бързи и яростни 6 (2013)

Категория: Всички Филми, Екшън, Трилър | Гледания:23341 | 16.06.13 | Добави в любими:
Fast And Furious 6 / Бързи и яростни 6 (2013)
  • Оценка:
    (гласове:51)

  • Резюме:
    След обир в Рио бандата получава сто милиона долара и по различните краища на земното кълбовсички се пръскат. Но от живота си на бегълци уморени, готови отново в играта да се включати и у домада да се завърнат. Надпреварата не е само на пътя вече - в някои каскади буквално летят автомобилите след динамични превъртания, а самолети и хеликоптери се включват в част от сцените. Има и танк с достатъчно голям капацитет, равностоен участник за да бъде в уличната надпревара. Отборът на Торето (Вин Дизел) всичките си умения ще използва и най-доброто ще покаже на каскади, физически схватки и въоръжена борба. Междувременно Хобс (Дуейн Джонсън - Скалата) е на мащабна организация по петите, която в Европа нелегални операции извършва. Начело е от специалните части бившият военен Оуен Шоу (Люк Еванс), а любимата на Торето - Лети (Мишел Родригез) е негова дясна ръка, която за мъртва смятат всички. Единственият начин спряна да бъде криминалната групировка, е да бъдат надиграни престъпниците на улично ниво, Хобс моли Домелитния си екип да събере в Лондон. Заплащането е на досиетата им изчистване, за да се завърнат у дома отново.


Copyright © 2012 FILMPLUS.EU
Внимание: Нито един от предоставените Филми, не се хоства на този сървър.
FILMPLUS предоставя единствено линк за гледане на онлайн филми, качени от потребителите на сайта.
Администраторите на този сайт (http://FILMPLUS.EU) не носят отговорност за съдържанието на публикуваните материали, или за каквито и да било други действия, извършвани от потреб.
В FILMPLUS може да гледате сериали и филми онлайн , като непрекъснато се добавят нови линкове за гледане на филми онлайн.